Teksten schrijven

Bent u op zoek naar een professionele schrijver voor uw teksten? Ik bied de service voor het schrijven van professionele, creatieve en unieke teksten voor uw website. Ik bied u teksten met de juiste combinatie van woorden met als achterliggende gedachte het doel te bereiken. Een doel kan bijvoorbeeld het informeren van lezers zijn, het activeren van lezers, het amuseren of het overtuigen van uw publiek. Ik help u graag de juiste woorden te vinden voor uw producten, websites e.d.

Voordelige tekstschrijver

U kunt bij mij terecht voor Nederlandse teksten van hoge kwaliteit. Ik bied de teksten voordelig aan doordat ik als zelfstandige SEO tekstschrijver relatief weinig kosten maak. De prijs voor een artikel, tekst of blogpost is afhankelijk van het aantal woorden, het aanleveren van de teksten en hoeveel onderzoek er vooraf gedaan moet worden. Zo werk ik met een uurtarief bij de meeste bedrijven om zo tot een goede prijs te komen. Wilt u graag een website tekst voor een homepage, dienst pagina of ‘over ons’ pagina dan zal ik hiervoor een totaalprijs voor opgeven omdat deze pagina’s meer specifieke aandacht vragen.

Wilt u graag meer weten? Neem dan contact met mij op.

Uiteraard ontvangt u bij de aangeboden teksten een factuur en bereken ik over de genoemde tarieven BTW. Na betaling van de factuur bent u volledig eigenaar van de teksten.