Veel SEO tekstschrijvers specialiseren zich in een aantal onderwerpen waarover ze graag en goed schrijven. Meestal hebben zo’n onderwerpen te maken met een passie, een interesse of een achtergrond waarin men zich goed kan vinden. Dit geldt ook voor mij als SEO tekstschrijver. Mijn achtergrond is oorspronkelijk architectuur en interieur. Opgeleid als interieur stylist en interieurarchitect heb ik een grote interesse in design, interieur en meubilair.

Niet alleen schrijf ik hier graag over op mijn eigen blog DesignClaud maar lees ik ook graag blogs en andere informatie over de laatste trends en producten. Als u op mijn pagina Referenties kijkt, zult u zien dat veel van mijn klanten uit de design en interieur wereld komen.

Dit kan voor u een plus punt zijn maar dat hoeft natuurlijk niet. Naast interieur en design ben ik ook geïnteresseerd in andere onderwerpen waar ik graag over lees en schrijf. Bent u op zoek naar een SEO tekstschrijver? Aarzel dan niet en neem gerust contact met mij op voor meer informatie, ideeën en suggesties.