Ik, Claudia Arends, ben een SEO tekstschrijver, blogger, illustrator en interieur architect. Van jongs af aan speelt creativiteit een grote rol in mijn leven. Opgeleid als interieur styliste aan het Sint Lucas in Boxtel en interieurarchitect aan de ABKM in Maastricht ben ik graag creatief bezig met allerlei zaken.

Zo reis ik graag en deel ik mijn ervaringen tijdens het reizen op mijn Design & Inspiratie Blog genaamd DesignClaud. In 2012 ben ik voor twee jaar vertrokken op wereldreis samen met mijn vriend. Deze reis heeft mij veel geleerd in én over het leven, maar heeft mij ook veel laten zien op het gebied van trends, cultuur, interieur, architectuur, de zakenwereld rondom de wereld, het werk van andere SEO tekstschrijvers en bloggers, en nog veel meer interessante ervaringen.

Tegenwoordig ben ik moeder van 3 kinderen en combineer ik het moederschap naast mijn eigen eenmanszaak.

Bloggen

Het bloggen door de jaren heen heeft mij veel ervaring gegeven op het gebied van blogbuilding, SEO teksten schrijven en een publiek opbouwen.

U vindt mijn teksten als blogger bijvoorbeeld op DesignClaud in de vorm van blog posts over interieur en design gerelateerde onderwerpen. Maar ook healthy living, reizen en architectuur komen vaker aan bod.

Ik heb op de website MakeOver.nl vier jaar lang dagelijks een inspirerende interieur blog post geschreven en op TheStyleBox schreef ik drie keer per week een blog post met interieur inspiratie. Daarnaast schrijf ik met regelmaat teksten voor HomeDesignShops.nl en Woonhome.nl.

Andere passies

Naast SEO teksten schrijven, blogbuilding en webteksten schrijven vind ik ook mijn passie in het grafische werk zoals het ontwerpen van ansichtkaarten, uitnodigingen, prenten en posters. Mijn posters zijn op dit moment verkrijgbaar in verschillende webshops zoals Bol.com, Etsy en in mijn nieuwe webshop Huwelijksposter.nl